Menderes Hayat Boyu Öğrenme Merkezi

Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi

Avrupa birliği tarafından düzenlenen Türkiye'de Hayat Boyu Öğrenmenin Desteklenmesi Hibe Programı'na başvuran Belediyemiz, Türkiye genelinde toplamda 1500 başvuru arasından seçilen 37 başarılı projeden birisi olmuş ve bu kapsamda hibeden yararlanmaya hak kazanmıştır.

İş Bulma ve İş Kurma İmkanı

Verilecek mesleki eğitimlerle Menderesli kadınlarımızın iş bulma imkanı artacak.
Girişimcilik eğitimi alan ve iş kurmaya hevesli belli sayıda kursiyerlerimize İş Geliştirme ve Proje Yazımı konusunda özel destek verilerek kendi işlerini kurmaları sağlanacaktır.

Verilecek Eğitimler
Cam Füzyon Eğitimi
Gümüş İşleme Eğitimi
(Kazaz Örücülüğü)
Servis Eğitimi
(Başarılı olanlara iş imkanı)
İngilizce Eğitimi
Temel Bilgisayar Eğitimi
Uygulamalı Girişimcilik
(KOSGEB Destekli)
İletişim Eğitimi
İşletmecilik ve İş Geliştirme Seminerleri

Kimler Katılabilir ?

Menderes'te ikamet eden 25 ila 64 yaş arasındaki meslek edinmeye ihtiyacı olan tüm kadınlar.

Hangi Eğitimleri Alabilirim ?

Başvuru sırasında yapılacak mülakat ve kursiyerin yönelimine göre hangi kursları alabileceği belirlenecektir.

Eğitimler Ne Zaman ? Ne Kadar Sürecek ?

Tüm eğitimler hafta içi her gün devam etmekte ve yarım gün sürmektedir.

Cam Füzyon Eğitimi 9 Ocak'ta başlayacak olup 17 Hafta sürecektir.

Gümüş İşleme Eğitimi 23 Ocak'ta başlayacak olup 13 Hafta sürecektir.

Temel Bilgisayar Eğitimi 2 Ocak'ta başlayacak olup 5 Hafta sürecektir.

Servis Eğitimi  6 Şubat'ta başlayacak olup 8 Hafta sürecektir.

İngilizce Eğitimi 9 Ocak'ta başlayacak olup 12 Hafta sürecektir.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 2 Ocak'ta başlayacak olup 1 Hafta sürecektir.

İletişim Eğitimi 9 Ocak'ta başlayacak olup 1 Hafta sürecektir.

Kurs Ücreti:
Tüm kurslar ücretsizdir.

Kursiyer Cep Harçlıkları:
Eğitimlere devam eden kursiyerlere katıldıkları eğitime göre değişen miktarlarda eğitime katıldığı gün başına cep harçlığı verilecektir.

Eğitim Zamanları:
Eğitimler sabah 09:00 - 13:20 arasındadır. Talebe göre öğleden sonra 13:30 - 17:50 arası olmak üzere akşam sınıfları da açılabilecektir. Eğitim zamanı tercihi başvuru sırasında yapılmaktadır.

Eğitim Adresleri:

Cam Füzyon, Gümüş İşleme ve Temel Bilgisayar Eğitimleri Menderes Hayat Boyu Öğrenme Merkezi'nde (Barbaros Mahallesi 369 Sokak No:15/1) gerçekleştirilecektir.

Servis, İngilizce, Uygulamalı Girişimcilik ve İletişim Eğitimleri MEGEM'de (Kemalpaşa Mahallesi 114 Sokak No:2) gerçekleştirilecektir...

Başvuru Yeri: Etüt Proje Müdürlüğü

Başvuru Zamanı: 21 Kasım - 09 Aralık 2016

Bilgi ve İletişim: 0232 700 00 00 Dahili: 1338 - Etüt Proje Müdürlüğü

Bu yayın Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali katkısıyla hazırlanmıştır. Bu yayının içeriğinden yalnızca Menderes Belediyesi sorumludur ve bu içerik hiçbir şekilde Avrupa Birliği veya Türkiye Cumhuriyeti’nin görüş ve tutumunu yansıtmamaktadır.